Το καλάθι σας είναι άδειο.


                                      ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ.: 144453602000

                                      ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 210 9715024

images.jpg

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

Η Εταιρία μας Φροντίζει να προβεί σε όλους τους απαραίτητους Τεχνικούς Ελέγχους όπως επίσης και να περιποιηθεί τα προϊόντα έτσι ώστε να φτάσουν στα Χέρια σας 100% Εγγυημένα και Αξιόπιστα από Λειτουργικής Άποψης και στην καλύτερη Δυνατή εξωτερική Κατάσταση.

ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ

Η εταιρεία μας στην επαγγελματική ψύξη αντιπροσωπεύει ψυγεία του οίκου ARNEC ισπανικής προέλευσης όλων τον τύπων όπως βιτρίνες, self service, βούτες συντήρησης και κατάψυξης. Διαθέτει ελληνικά πανέλα του οίκου ARTIC για θαλάμους συντήρησής και κατάψυξης.
Αναλαμβάνει την εγκατάσταση και συντήρηση επαγγελματικών χώρων όπως Super Market, καταστήματα πώλησης κρέατος, μαναβικής και οποιονδήποτε άλλο χώρο επαγγελματικής ψύξης. Κατασκευάζει και τοποθετεί μηχανήματα MULTI για επαγγελματικά ψυγεία και θαλάμους.
Σε όλα τα προϊόντα αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ενώ δίνεται εγγύηση για 2 χρόνια.

Οδηγίες χρήσης συναγερμών

Στον παρακάτω κατάλογο θα βρείτε τα εγχειρίδια χρήσης συναγερμών για σπίτια και καταστήματα.

OMNI 400 & OMNI 600 (pdf 103KB)

OMNI 624 & OMNI 848 (pdf 108KB)

VISTA 12D & VISTA 48D (pdf 108KB)

SMART COOL & ELECTRONICS

 Η εταιρεία SMART COOL & ELECTRONICS ΙΕΠΥΑ ΕΕ με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 144453602000 είναι μία καινούργια εταιρεία με τους εταίρους που την απαρτίζουν να δραστηριοποιούνται στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και της επαγγελματικής ψύξης από το 1999.

 Έχει επεκταθεί και στην χονδρική πώληση επαγγελματικής ψύξης με προϊόντα καινοτόμα και ποιοτικά.

 Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με δυναμική παρουσία στον χώρο, λειτουργεί ενεργά ανταγωνιστικά αλλά και με σεβασμό απέναντι στους πελάτες στα πλαίσια μιας όσο το δυνατόν καλύτερης συνεργασίας.

 Στόχος της εταιρείας η διεκπεραίωση, ο συντονισμός και επίβλεψη των έργων με συνέπεια, οργάνωση, τήρηση του χρονοδιαγράμματος στην παράδοση των έργων και συνεχή επίβλεψη.

 Η εταιρεία με την πολυετή παρουσία της στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και της επαγγελματικής ψύξης έχει εδραιωθεί χάρη στον επαγγελματισμό, την άριστη ποιότητα των υλικών και την στελέχωση της με εξειδικευμένο προσωπικό.

 Οι Μανώλης και Κώστας Παπαγεωργίου είναι ιδρυτές της εταιρείας, που με την αποκλειστικά δική τους εργασία κατευθύνουν όλη την πορεία εξέλιξης των έργων μέχρι της τελικής παράδοσης αυτών.

 Η εταιρεία στο τμήμα τον συστημάτων ασφαλείας διαθέτει την ανάλογη άδεια λειτουργείας από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης με αριθμό αδείας: 3015/39/60/3297-β'. Είναι μέλος του σύνδεσμου αδειοδοτημένων επιχειρήσεων εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας www.saeesae.gr και συμπεριλαμβάνεται στον Πανελλαδικό Κλαδικό Οδηγό με Νόμιμες Επιχειρήσεις Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας www.24365.gr .

 Στο τμήμα της επαγγελματικής ψύξης κατέχει τις κατάλληλες επαγγελματικές άδειες οι οποίες χορηγούνται σύμφωνα με τις διατάξεις Π.Δ.87/1990 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το Π.Δ.01/2013 σε εφαρμογή του Ν.3982/2011 καθώς και τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 842/2006 του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και του συμβουλίου της 17ης Μαίου 2006 Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 303/2008 της Επιτροπής της 2ας Απριλίου 2008 για την πιστοποίηση προσωπικού όσον αφορά το σταθερό εξοπλισμό ψύξης, κλιματισμού και ατνλιών θερμότητας που περιέχει ορισμένα αέρια θερμοκηπίου. Τηρούνται όλες οι υποχρεώσεις που απορρέουν από το άρθρο 7 του εφαρμοστέου Προεδρικού Διατάγματος 1/2013.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

SAEESAE ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

logo atlas
ATLAS CENTRAL STATION 

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ  

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ